Hårologi betyder viden om hår

Hårologiprodukterne opfylder kravene for “Grøn Salon” i Danmark. De er grøn-certificeret, udviklet og produceret i Sverige og emballagerne er bæredygtige.

Vi tilbyder en gratis hår- og hovedbundsanalyse. Dette er en eksklusiv service, som kun en hårolog kan tilbyde.

Hos os får du analyseret din hovedbund og hårtestet dit hår på et hårtestapparat. Testen måler, om dit hår er i balance, om det evt. mangler fugt eller proteiner. Hårtestapparatet måler, hvilken hårtype dit hår er, om det er hydrofil (fugtelskende) eller hydrofob (fugtafvisende).

Vi specialblander shampoo og hårkur til netop dit hår og din hovedbund. Hårologi produkterne indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer. Hårologi produkterne er baseret på de fineste råvarer fra naturens egne kilder.

Ingredienserne er i hvert produkt eksklusivt udvalgt for at opnå den bedste effekt på huden og håret, med mindst mulig negativ påvirkning på miljøet. Hårologi produkterne er drøje i brug og shampoo og hårkurer findes i refilsystem, så du sparer penge og sparer på miljøet.

Hårologen – Specialister i naturlig hårpleje.

Hårologi produkterne er nedbrydelige i naturen. F.eks kan din Hårologi shampoo blive for gammel, hvis den står længere tid end et halvt år, da de naturlige råvarer kan blive fordærvede. Det er et sundt signal, da det viser, at Hårologis produkter er uden konserveringsmidler og anden skadelig kemi.

Vores produkter er ikke testet på dyr. Hårologen er imod testning af produkter på dyr.

Vores hårtestapparat, som vi bruger til at teste og analyserer dit hår og din hovedbund samt vores eksotiske ekstrakter og tilsætninger, som vi anvender til at special blande din shampoo, hårkur og creme.

VORES TEAM